- Reklama -

Jada Pinkett-Smithová přiznala, že si nechtěla vzít Willa Smithe

Oscarový fackovací mstitel Will Smith schytal za svoje nepovedené chování hned dvojitou ránu - na deset let mu zakázali účast na předávání Oscarů a jeho manželka Jada Pinkett-Smithová se přiznala, že si ho nikdy nechtěla vzít.

- Reklama -

Herečka Jada Pinkett-Smithová promluvila o své nechuti vzít si Willa Smithe ve svém vlastním pořadu na Facebooku. Padesátileté herečce z Matrixu bylo 26 let, když si měla Smithe brát. Čekala jejich první dítě Jadena a jak přiznala, tak celou cestu k oltáři otevřeně proplakala, zatímco šla říct „ano“ muži svého života.

„Opravdu jsem se nechtěla vdávat,“ přiznala. „A byla jsem strašně naštvaná, že jsem musela mít svatbu. Byla jsem tak naštvaná, že jsem šla k oltáři s pláčem. Brečela jsem celou cestu uličkou.“

Pinkett-Smithová své šokující přiznání pronesla v podcastu Red Table Talk s 53letým Willem, jejich 21letou dcerou Willow a její matkou, 68letou Adrienne Banfield-Norrisovou, které herečka říká „Gammy“, upozornil NY Post.

Svatba plná slz

Jada, která v té době svatby kvůli těhotenství trpěla mučivými ranními nevolnostmi, uvedla, že ji pronásledoval pocit, jako by ji do manželství tlačila její matka. „Gammy šla za Willem, brečela, že ‚nechci svatbu‘. A mě nutila, abych svatbu měla,“ svěřila se Jada Pinkett-Smithová. „Chtěla jsem, abychom byli jen my, sami někde dva na horách, daleko od lidí, protože jsem si uvědomovala, že tohle je vážná věc.“

- Reklama -

„Bylo mi, jako by Gammy říkala: ‚Musíš se vdát, tak si pojďme promluvit o svatbě,'“ řekla Pinkett Smithová a přiměla tak její matku, aby Banfield-Norrisovou svůj nátlak na herečku v podcastu přiznala: „Vzpomínám si, že jsem to cítila velmi silně a chtěla jsem, abyste se vzali.“

Smutné období Willa Smithe

Pro Willa Smithe to asi nebylo zrovna nejpříjemnější téma. Zvláště teď… Willova kariéra dostala pořádný direkt, když an nedávném předávání Oscarů vyskočil na pódium a dal facku moderátorovi Chrisi Rockovi za jeho vtipy na adresu Smithovy manželky.

Will Smith sice rychle zpytoval svědomí a odstoupil z Filmové akademie, ale později mu organizace zakázala účastnit se Oscarů v dalších deseti letech, informuje web marca.com. A nyní Jada veřejně řekla pravdu o své svatbě. „Vzali jsme se jen proto, že Gammy brečela,“ přiznal i Will.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -