- Reklama -

Noah Schnapp promluvil o tom, jesli je Will ze Stranger Things gay

V mnoha náznacích se v poslední řadě ukazovala „jinakost“ Willa Byera víc než kdy předtím. Jak to ale je ve skutečnosti s jeho sexualitou? Opravdu je gay, jak se říká? A dojde vůbec k jeho coming outu? O celé věci konečně promluvil jeho představitel Noah Schnapp.

- Reklama -

Od roku 2016, kdy seriál Stranger Things začal vysílat na Netflixu, se fanoušci fanoušci dohadují, zda je Will Byers opravdu gay. Poprvé na tohle téma narazila v první řadě jeho matka Joyce, která říkala, že Will byl před svým zmizením šikanován.

„Je to citlivý kluk. Lonnie o něm říkával, že je teplý,“ vysvětlovala.

Poté už se o Willově sexualitě nikdo nezmiňoval, ve 2. a 3. sérii se ale objevilo několik scén s dalšími náznaky, které fanoušky vedly k domněnce, že Will je gay.

Ale je tomu skutečně tak?

Podle Noaha Schnappa a jeho hereckých kolegů je naprosto v pořadku, že je Willova sexualita zatím probírána jen v náznacích. „To je na tom to krásné,“ řekl Schnapp v rozhovoru pro Variety. „Záleží jen na interpretaci diváků, jestli je to Will, který tak trochu odmítá dospět a dospívá pomaleji než jeho kamarádi, nebo jestli je opravdu gay.“

- Reklama -

Dlouho očekávané dvoudílné zakončení 4. série přineslo v tomto směru určitýt zlom, když se Will o vnitřních pocitech lidí, co „to mají jinak“ rozpovídal ve scéně s Mikem Wheelerem (Finn Wolfhard). Fanoušci si podle webu screenrant.com myslí, že Willův monolog z důvěrné konverzace s jeho nejbližším kamarádem potvrzuje spekulace o tom, že Will je gay.

Will totiž s Mikem mluvil ve skutečnosti o El, ale snadno se do jeho útěšných slov schovalo i jakého vlastní poselství: „Někdy si myslím, že je to příliš děsivé, takhle se otevřít – říct ostatním to, co opravdu cítíš, zvlášť lidem, na kterých ti nejvíc záleží,“ říkal Will. „Protože co když – co když se jim pravda nebude líbit?“

Jiná doba, jiný přístup

Vzhledem ke skutečnosti, že se seriál odehrává v 80. letech je možná Willova opatrnost s probíráním vlastních sklonů na místě. Že není s Willovým coming outem kam spěchat, si ostatně myslí i Millie Bobby Brownová, která hraje Jedenáctku.

„Je rok 2022 a my už nemusíme věci škatulkovat,“ řekla herečka. „Na Willově postavě je opravdu hezké, že je to jen lidská bytost, která bojuje se svými osobními démony a problémy. Tolik dětí tam venku se v sobě nevyzná stejně, a to je v pořádku… A je v pořádku, abychom věci neoznačovali.“

Herečka dodala, že Noah Schnapp může být díky roli Willa „vzorem pro děti, které nevědí, čím si procházejí, když vyrůstají“.

Lásku s Mikem potvrdil Hopper

A jak je to s Willovou náklonností k Mikeovi? Tu ještě před vydáním posledních dílů 4. série de facto povrdil David Harbour, který hraje fanoušky oblíbeného Jima Hoppera. Promluvil totiž o tom, jestli spolu nezačnou chodit Will a El, jak se domnívali někteří fanoušci. „Pokud jste seriál sledovali, měli byste vědět, že Will nemá o El zájem. Zajímá se o někoho jiného ze skupiny,“ řekl Harbour podle bustle.com. „Will chce být do konce života ve sklepě s Mikem a hrát dungeons and dragons.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -