- Reklama -

Cobra Kai 6. série: V pokračování věří tvůrci i herci. Netflix zatím váhá

Pátá série Cobra Kai možná nebude tou poslední. Netflix sice zatím pokračování neoznámil, ale v plánu ho mají jak tvůrci, tak hlavní představitelé.

- Reklama -

(upozornění: článek obsahuje spoilery 5. řady seriálu Cobra Kai)

Pátá sezóna seriálu Cobra Kai byla z velké části o uzavírání starých ran a navazování zvláštních partnerství pro společné dobro. Zamýšlený radostný závěr zkomplikoval útěk Johna Kreese (hraje ho Martin Kove) z vězení a Silverovy nenaplněné záměry globálního růstu. Prostor pro případnou šestou sérii tak zůstává stále otevřený.

To ostatně ve zprávě na Twitteru potrvdil i tvůrce seriálu Jon Hurwitz, který naznačil, že šestá sezóna přijde. Oznámil, že spolu se spolutvůrci Haydenem Schlossbergem a Joshem Healdem nejdřív zapracuje na jiném projektu, akční komedii pro Netflix s názvem Obliterated. Pak by se ale do Cobra Kai 6. série, jak naznačují jeho slova, měl pustit, informoval menshealth.com.

- Reklama -

Úplný konec to není, věří Ralph Macchio

„Vždycky je tu úrodná půda pro další příběh a samozřejmě tomu napomáhá i nastavení, jak tato sezóna skončí,“ řekl pro pro TheWrap i seriálový Daniel LaRusso, herec Ralph Macchio.

„Pátá sezóna opravdu končí způsobem, kdy máte pocit: ‚Dobře, máme to za sebou! Ze strany LaRusso by Amanda a Daniel mohli jít na večeři a nemluvit o karate celý večer nebo možná celý víkend. Ale byla zaseta semínka, možná mezinárodní semínka, která říkají, že to možná ještě úplný konec není,“ dodal.

Netflix s prodloužením zatím otálí

Na úspěchu seriálu nezměnil nic ani přechod z Youtube k Netflixu. William Zabka, který hraje Johnnyho Lawrence, tvrdí, že seriál se „vyrábí stejně“ pro Netflix i YouTube.

„Naštěstí jsme se na YouTube uchytili a byli skvělí. Nechali nám tvůrčí svobodu experimentovat a my jsme tento model převzali a Netflix nás nechává dělat to samé, co funguje. Takže zkušenost z produkčního hlediska je stejná. Ale zkušenost, co se týče propagace Netflixu a toho, jak je velký a široký, a tamního propagačního týmu, byla pro nás úplně novým vesmírem.“

Netflix zatím prodloužení šesté série seriálu Cobra Kai oficiálně neoznámil. Cobra Kai se ale díky své sledovanosti možná stane výjimkou z pravidla předčasného rušení seriálů Netflixem a pravděpodobnost, že se Daniel, Johnny a jejich vysoce nakopnuté obsazení vrátí v 6. sérii, je velká, píše screenrant.com.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -