- Reklama -

Bude Westworld bez konce? Jonathan Nolan přiznal, že o natáčení 5. série se teprve jedná

Pokud se HBO rozhodne neprodloužit seriál Westworld, bude 4. série poslední řadou seriálu. Jak uvedl spolutvůrce seriálu Jonathan Nolan, jednání o pokračování teprve probíhají. A to možná není úplně nejlepší zpráva...

- Reklama -

HBO zatím pátou sérii Westworldu oficiálně nepotvrdilo, ale Jonathan Nolan se na newyorském Comic Conu tvářil optimisticky, že se jeho seriálové drama nakonec dočká řádného seriálového finále. „Vždycky jsme plánovali pátou a poslední sérii. Stále jednáme se stanicí. Velmi doufáme, že se nám to podaří uskutečnit,“ uvedl na newyorském Comic Conu podle serveru Deadline.com.

Pátá řada Westworldu by měla zahrnovat závěrečné plány tvůrců seriálu, kteří také uvedli, že od samého začátku měla být právě 5. řada poslední sezónou seriálu.

Váhání ze strany HBO budí obavy

Nolanova manželka Lisa Joy, spolutvůrkyně Westworldu, dokonce naznačila potenciální dějovou linii v srpnovém rozhovoru pro web ew.com. „Vždycky jsme plánovali, že seriál ukončíme v příští sezóně,“ řekla Joy. „Mysleli jsme si, že by se Westworld měl tak trochu otočit v kruhu a vrátit se na divoký Západ. Ale s Dolores, která byla zatím jen hráčkou v cizích hrách, jako hlavní postavou, která by se konečně dostala k tomu, aby napsala svou vlastní hru pro ostatní.“

Jenže stane se to? To není ve skutečnosti vůbec jisté. Když se podíváme do minulosti, obnovení každé řady se oznamovalo ještě v době, kdy se seriál vysílal. Nyní máme už měsíc po konci poslední řady a pokračování pořád nebylo odsouhlaseno. Případné zrušení seriálu Westworld může naznačovat také fakt, že Warner Bros. Discovery, jež za HBO stojí, buduje novou strategii, díky které už vedení společnosti odložilo několik významných projektů, jako jsou Flash a Aquaman a Ztracené království, a také zcela odpískalo filmy jako jsou Wonder Twins nebo Batgirl. Jonathan Nolan a jeho optimismus tak ještě nemusí znamenat, že se pokračování opravdu dočkáme.

- Reklama -

Ukončení před poslední sezónou nedává velký smysl

Naděje ale umírá poslední… Vzhledem k tomu, kolik je v seriálu známých herců a jaké množství času a peněz se už do projektu investovalo, by totiž i přes úspory ve Warnerech bylo překvapením, kdyby se seriál zrušil před závěrečnou řadou. Westworld, který vychází ze stejnojmenného filmu z roku 1973, baví diváky od roku 2016, kdy se uvedla první řada a seriál sklidil nadšené kritiky. Za čtyři odvysílané řady získal celkem 54 nominací a devět cen Emmy, včetně ceny za mimořádný herecký výkon ve vedlejší roli v roce 2018 pro Thandie Newtonovou.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -