- Reklama -

Vikingové: Valhalla 3. řada: Natáčení začalo v červnu, příběh ještě nemusí končit

Fanoušci akčního seriálu Vikingové: Valhalla zhltli nové epizody hned, jak byly k dispozici. A dočkají se i dalších - Netflix totiž původně objednal 24 epizod rozdělených do tří sezón. Takže nás čeká i Vikingové: Valhalla 3. řada a ještě (minimálně) osm dalších dílů.

- Reklama -

Vikingové: Valhalla, oblíbený seriál Netflixu, se v současné době připravují na svou třetí sezónu. Datum vydání nadcházejícího série ale ještě není známé. Fanoušci ovšem přesto netrpělivě očekávají osm epizod, které se natáčely v irském hrabství Wicklow, informuje cosmopolitan.com.

Natáčení třetí série totiž začalo již v červnu, píší radiotimes.com. A vzhledem k tomu, že první série byla uvedena v únoru minulého roku a druhá série se dočkala premiéry v půlce letošního února, se dá očekávat příchod dalších dílů někdy v lednu nebo únoru přístího roku.

Plánovat dopředu se vyplatilo, pochvaluje si tvůrce

Tvůrce seriálu Vikingové: Valhalla Jeb Stuart během nedávného rozhovoru (psal o tom Collider.com) uvedl, že objednávka 24 epizod od Netflixu byla užitečné pro plánování epických příběhových oblouků napříč sezónami.

„Od začátku jsem věděl, jaká bude třetí sezóna,“ vysvětlil. „Věděl jsem, kde bude 3. sezóna kvůli té změně kultury, věděl jsem, že se nakonec musíme dostat do Nového světa.“

- Reklama -

„Jak naplníme Leifovu skříňku s nářadím a co přinese Freydis, aby tyto lidi, kteří jsou posledním držákem pohanské víry, dostala ven? A víme, co se v té době děje v Evropě,“ ptal se před fanoušky. „Je to pro nás vzrušující.“

Vikingové: Valhalla 3. řada představí novou hvězdu

Oficiálně zatím obsazení 3. řady seriálu Vikingové: Valhalla známé není. Nicméně na základě událostí 2. série lze spekulovat o tom, kdo se v nadcházející sezóně vrátí.

Zdá se pravděpodobné, že se do 3. série vrátí základní trojice Sam Corlett jako Leif Eriksson, Frida Gustavsson jako Freydís Eiríksdóttir a Leo Suter jako Harald Sigurdsson. Tyto tři postavy byly nedílnou součástí seriálu a hrály významnou roli v ději. Očekává se, že v nadcházející sezóně budou pokračovat ve své cestě a přinesou nové výzvy a dobrodružství.

Bylo také potvrzeno, že jednu z hlavních rolí ve třetí sérii Vikingů bude hrát Goran Visnjic, hvězda seriálu The Boys od Amazonu. Ztvární postavu Erika Rudého, vikingského otce Leifa a Freydis. Fanoušci mohou očekávat, že dějová linie jeho postavy se bude zabývat jeho vyhnanstvím do Grónska za páchání zločinů v Norsku a na Islandu. Bude zajímavé sledovat, jak cesta jeho postavy ovlivní příběh Leifa a Freydis a jak se tím rozvine celkový příběh seriálu.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -