- Reklama -

Mandalorian 4. série: Přehled všech dosud známých novinek o další řadě

Din Djarin a Grogu se jistě vrátí, protože Mandalorian 4. série už je potvrzená. Jen ještě není jasné, kdy přesně vyjde. Co se o ní zatím ví?

- Reklama -

Čtvrtá série seriálu Mandalorian je podle tvůrce Jona Favreaua už napsaná a fanoušci oblíbeného seriálu z produkce Disney+ netrpělivě očekávají, co se s jejich oblíbenými postavami stane. V poslední sezóně se představitel Dina Džarina v podání Pedra Pascala a jeho adoptivní syn Din Grogu vydali na cestu galaxií a ocitli se tváří v tvář novým hrozbám i starým nepřátelům.

Čtvrtá řada už je napsaná, hlasí tvůrce

V tuto chvíli už nějaký čas není tajemstvím, že scénáře pro čtvrtou sérii byly hotové ještě předtím, než se skončilo vysílání třetí série. Podobná úroveň plánování a promyšlenosti svědčí o odhodlání tvůrců Jona Favreaua a Davea Filoniho poskytnout fanouškům plně zformovaný a ucelený příběh.

„Čtvrtá sezóna? Ano, už jsem ji napsal. Musíme vědět, kam se chystáme, abychom vyprávěli plně zformovaný příběh. Takže jsme to s Davem [Filonim] měli zmapované. A pak už jen pomalu píšete jednotlivé epizody,“ potvrdil před časem Favreau v rozhovoru pro BFMTV INSIDE.

Kdo se objeví ve 4. sérii Mandaloriana?

A ačkoli společnost Lucasfilm zatím oficiálně neoznámila obsazení 4. série, fanoušci mohou očekávat, že se vrátí mnoho jejich oblíbených postav. Bo-Katan Kryze, kterou hraje Katee Sackhoff, a Emily Swallow jako Zbrojířka by se měly vrátit. A i Simon Kassianides jako Axe Woves je další postavou, co se v další řadě pravděpodobně objeví.

- Reklama -

Jednou z postav, která se nejspíš nevrátí, je Moff Gideon v podání Giancarla Esposita. Toho jsme na konci třetí série viděli spáleného na uhel poté, co ho porazili Din, Bo-Katan a Grogu. To samozřejmě nemusí nutně znamenat, že se postava v nějaké podobě nevrátí, protože vždy existuje možnost flashbacků nebo alternativních časových linií. Ale vzhledem k okolnostem je nutné s touto variantou počítat.

A zatímco netrpělivě očekáváme vydání 4. série, jedno je jisté už teď – bude to zase naprosto skvělá jízda.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -