- Reklama -

Emma Corrin, představitelka Diany: S tanečními scénami jí pomohla Cher

4. sezóna britského královského rodinného dramatu je k dispozici ke sledování na Netflixu.

- Reklama -

A opět nabízí skvělou podívanou, na čemž má tentokrát podíl i talentovaná herečka Emma Corrin, ze které je v seriálu naprosto dokonalá princezna Diana.

Emma Corrin ve třetí epizodě nové sezóny seriálu Koruna jako depresivní a frustrovaná Diana Spencerová zaujme především v jedné scéně. Opuštěná snoubencem princem Charlesem se uvolní během baletního tréninku s volnou choreografií na soundtrack k písni „Song For Guy“ od Eltona Johna. A kdo tenhle díl viděl, musí uznat, že Emma předvedla fenomenální výkon.

Talentovaná Britka, která hraje Dianu, označuje tuto část natáčení jako nejpamátnější. Herečka přiznala, že ve skutečnosti při tanci poslouchala píseň jiné popové hvězdy. Ne tu od Eltona Johna, která hraje v seriálu.

Revolta proti plánu režiséra

emma corrin tanec seriál koruna
Emma Corrin pro tuto scénu prosadila své vlastní plány – a vyplatilo se to! foto: Des Willie/Netflix

„Velmi chtěli tuto sekvenci natočit s jasně danou choreografií. Já jsem je ze všech sil prosila, aby to nedělali,“ vzpomíná Corrin. „Řekla jsem: Prosím, můžu jen tančit, můžete jen nastavit reproduktor a vybrat píseň? Nemusíte pak tu písničku používat, ale opravdu se chci dostat do toho správného pocitu.“

A prosby herečky nakonec padly na úrodnou půdu. „Cítila jsem, že bych to nezahrála dobře, kdyby to bylo podle původní choreografie. Takže vlastně tancuji na Cher a její písničku Believe. Tu mi k tancování pustili, a já jsem si to jen užívala. A byl to úžasný okamžik. Bylo to velmi osvobozující.“

(článek pokračuje v 2. kapitole)

- Reklama -
- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -