- Reklama -
- Reklama -

Počasí

Prague
few clouds
18.6 ° C
19.6 °
17.4 °
70 %
5.1kmh
20 %
Út
18 °
St
20 °
Čt
19 °
12 °
So
13 °
- Reklama -

Nejnovější zprávy

Wednesday 2. řada: Bude to víc hororové, prozradila Jenna Ortega. Kdy bude premiéra?

Obrazovky znovu potemní, máme tu totiž první ochutnávky z druhé řady Wednesday. Podle všeho se můžeme těšit na ještě větší dávku záhad, cynismu a gotického kouzla, než v první sérii. Catherine Zeta-Jones, která v seriálu ztvárňuje uhrančivě majestátní Morticii Addamsovou, se pochlubila exkluzivním videem z natáčení na svém účtu na sociálních sítích.

Skandál po královsku připomíná pád prince Andrewa. Sheen přiznal, že bylo děsivé ho hrát

Minisérie Skandál po královsku na HBO Max znovu otevírá jednu z nejvíce skloňovaných kauz britské monarchie – společenský pád prince Andrewa po nešťastném rozhovoru s novinářkou Emily Maitlisovou.

Problémy seriálového Saurona v Pánovi prstenů: Závaží na kotnících a nervozita. Ani nevěděl, že hraje Pána temnot

Na Prime Video běží druhá řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci, a i když nabízí řadu fascinujících postav a příběhů, nejvíce pozornosti si získává temný pán Středozemě – Sauron. Jeho ztvárnění se ujal australský herec Charlie Vickers, který si kvůli roli prožil nejistotu i pády ze schodů.

Martin Zounar boduje: Jeho komická videa z posilovny jsou patrně tím nejzábavnějším, co u nás letos vzniklo

Martin Zounar bojuje s váhou. Zase. Tentokrát je to ale neuvěřitelně vtipné.

Netflix ukázal hlavní milostnou dvojici dalších Bridgertonových. Láska udeří na maškarním plese

Začalo natáčení 4. řady seriálu Bridgertonovi. V záplavě plesů a společenských rituálů viktoriánské Anglie se tentokrát bude odvíjet příběh o sebepoznání, touhách a odvážných volbách, jež zpochybňují zavedené pořádky. Seriál se totiž zaměří na milostný život Benedicta Bridgertona.

Paulová vyráží do Stardance bez talismanů, Hartl si vyzdobí šatnu plakátem z Ramba

Účastníci třinácté řady StarDance pilně trénují a každý má svůj vlastní způsob, jak zvládat náročné přípravy. Někteří spoléhají na talismany, jiní na podporu tanečních partnerů nebo motivační dopisy. Jaké triky a rituály je drží na vrcholu sil?
- Reklama -

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.

Céline Dion se přiznala ke zneužívání nebezpečných léků, propadla jim kvůli své nemoci

Céline Dion, zpěvačka známá svým neuvěřitelným hlasem, mohla klidně zemřít na předávkování léky. Bojuje totiž s vzácnou nemocí – Stiff-Person Syndromem (SPS), který způsobuje svalové křeče a bolesti. To vedlo Céline Dion k užívání smrtelně nebezpečných dávek léků.

Hvězda filmu Flashdance vypadá po šedesátce o desítky let mladší. Kvůli roli lesbičky dostávala dopisy od Ku-klux-klanu

Jennifer Bealsová, která se do paměti diváků zapsala jako svářečka Alex Owensová ve filmu Flashdance, dnes září snad ještě více než před čtyřmi desetiletími. Její krása je důkazem, že skutečná elegance prostě nezestárne. Bealsová totiž vypadá o desítky let mladší než je její skutečný věk.
- Reklama -

Bára zažívá v Ulici psychický teror: Šéf jí jde po krku. Vyhrožuje a zastrašuje

Bára Krausová, oblíbenkyně diváků seriálu Ulice, se znovu ocitá v nelehké situaci. Po návratu na televizní obrazovky se její život začal rychle komplikovat. Manželství se jí zhroutilo, a aby toho nebylo málo, ztrácí i svou práci – jedinou věc, která jí poskytovala únik z osobního chaosu. Za vším stojí její nový šéf, který se rozhodl jí znepříjemnit život.

Druhý Joker s Joaquinem Phoenixem je muzikál: Pokračování oscarového filmu rozdělilo kritiky

Do kin se brzy přiřítí pokračování jednoho z největších filmových fenoménů posledních let. Joker, který před čtyřmi roky svou temnotou a syrovostí zasáhl diváky po celém světě, se vrací na plátna kin. A tentokrát přichází s něčím, co nikdo nečekal – vrací se jako muzikál.

Nejlepších 10 filmů na Netflixu: Tyto 3 rozhodně stojí za vidění

Co zrovna stojí za zhlédnutí na Netflixu? Vybrali jsme pro vás tři filmy, které momentálně hýbou žebříčky, a zároveň nabízí více než jen mainstreamový úspěch – napětí, silné příběhy a zážitky, které vás nenechají klidně spát.
- Reklama -

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec vyústil v těžké deprese a pocity beznaděje –...

Nejlepší filmy roku 2022 podle Baracka Obamy

Bývalý americký prezident Barack Obama zveřejnil svůj vlastní seznam nejlepších filmů roku 2022 a mezi filmovými fanoušky jistě vzbudí rozruch. V Obamově seznamu si totiž každý najde něco pro sebe.

Seriál Koruna zkritizoval kněz, který princezně Dianě dělal poslední pomazání

Otec Yves-Marie Clochard-Bossuet, který měl na starosti poslední církevní obřady princezny Diany, vytýká seriálu Koruna od Netflixu rekonstrukci scény osudné nehody.
- Reklama -

Guntherovy miliony: Bizarní příběh šíleného podvodu kolem nejbohatšího psa světa

Guntherovy miliony je nový dokumentární minisérie společnosti Netflix, o které všichni mluví. Vypráví příběh nejbohatšího psa na světě a bizarní události, které provázely jeho život a majetek. Co všechno je v dokumentu pravda? Odpověď je o něco složitější, než si možná myslíte.

Ghislaine Maxwellová si stěžuje na podmínky ve vězení. Šanci na propuštění získá až za 15 let

Ve druhé sérii Filthy Rich se na Netflixu zkoumají zločiny Ghislaine Maxwellové.

Dobrá sestra: Skutečný příběh Charlese Cullena se liší od toho filmového jen v drobnostech

Ošetřovatel na jednotce intenzivní péče Charles Cullen ve filmu Dobrá sestra je posledním sériovým vrahem, kterého Netflix představil divákům v rámci svého stále se rozšiřujícího archivu pořadů o skutečných zločinech.

nepřehlédněte

Olivia Williamsová hraje v nové Koruně Camillu. Královská rodina se podle ní nemá čeho obávat

Koruna se zaměří na rozvod Charlese s princeznou Dianou a důležitou roli sehraje i Camilla Parker-Bowlesová. Její představitelka Olivia Williamsová, věří, že se tvůrcům povedlo situaci vylíčit ohleduplně.

Pluk mizerů 2. řada: Natáčení začne v dubnu příštího roku

Seriál Pluk mizerů vypráví inspirativní příběh skutečných vojáků, kteří tvořili britskou tajnou jednotku za 2. světové války. Tvůrce seriálového dramatu Steven Knight nyní prozradil, že má s Plukem mizerů ještě mnoho plánů.

Rick a Morty: Tvůrce Dan Harmon promluvil o filmové verzi

S premiérou sedmé sezóny Ricka a Mortyho, známého televizního seriálu, se jeden z jeho spolutvůrců, Dan Harmon, pustil do vyprávění o plánech na celovečerní film. Jak přitom mohl by tento filmový projekt ovlivnit i režisér Ligy spravedlnosti, Zack Snyder?
- Reklama -

Copyright © svetohled.cz | 2020