- Reklama -

Mark Ruffalo má život protkaný tragédiemi: Deprese, nádor v mozku, sebevražda kamaráda

Filmový Hulk, kterého nezapomenutelně ztvárnil Mark Ruffalo, to neměl v osobním životě zrovna lehké.

- Reklama -

Mark Ruffalo je známý herec, který se proslavil rolí Neuvěřitelného Hulka ve slavných Avengers. Kromě toho, že Ruffalo exceluje jako herec, se velmi hlasitě vyjadřuje k různým sociálním otázkám týkajícím se životního prostředí a dalších humanitárních témat. A přestože byl úspěšný herec ověnčený mnoha prestižními cenami a nominacemi, jeho cesta k úspěchu byla velmi trnitá. Ruffalo má za sebou tragický život, od diagnózy deprese až po řešení různých zdravotních problémů a osobních ztrát.

Dlouholetý boj s depresí

Mark Ruffalo byl již od dětství obětí depresí. V jednom rozhovoru Ruffalo prozradil, že na střední škole prožíval těžké období. Býval samotářem, který trávil většinu času o samotě, toulal se, surfoval a kouřil. Měl také sebevražedné myšlenky, informují stránky nickyswift.com.

Když žil v Los Angeles, našel si nejlepšího přítele jménem Michael. V jednom rozhovoru Ruffalo prozradil, že Michael byl jediný, s kým si mohl pokaždé promluvit. Jejich vztah vznikl na základě podobných zájmů, zkušeností a přesvědčení. Když Michael v roce 1994 spáchal sebevraždu, Ruffala to zdrtilo. Tato událost ho však nakonec vyvedla z temného období a přiměla ho uvědomit si, že sebevražda není řešení. Díky této události si uvědomil hodnotu vlastního života.

Nádor v mozku přede všemi tajil

Ruffalovi také v určitém období diagnostikovali nádor na mozku, který si musel nechat chirurgicky odstranit. Navzdory úspěšné operaci Ruffalo trpěl vedlejšími účinky jako je úplné ochrnutí levé strany obličeje a ztráta sluchu v levém uchu, napsal parade.com.

- Reklama -

Byl tak zlomený, že se uzavřel do sebe. Jeho reflexy ochably. Měl potíže s chápáním jednoduchých pojmů, jako je například vázání uzlu. Právě když jeho kariéra začala nabírat na obrátkách, musel se stáhnout z herectví, protože se jeho zdravotní stav začal ještě více zhoršovat.

Nakonec se ale po pauze dokázal vrátit. A snad v ještě lepší formě než dřív. Navzdory všem obtížím, s nimiž se celý život potýkal, se dočkal mnoha prestižních ocenění, jako je Humanitární cena BAFTA z roku 2014 nebo soška Emmy. Je dokonalým příkladem toho, že talent nelze spoutat.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -