- Reklama -

Koruna 6. řada: Do seriálu nastoupí Meg Bellamyová jako Kate Middleton

Úspěšný seriál o britské královské rodině se dočká ještě jedné série. Koruna 6. řada celý příběh uzavře. Závěrečná sezóna se zaměří na konec 90. let a začátek roku 2000.

- Reklama -

Plány na 6. řadu seriálu Koruna odhalil tvůrce seriálu Peter Morgan už v roce 2020. „Když jsme začali diskutovat o ději páté série, brzy se ukázalo, že abychom učinili zadost bohatosti a komplexnosti příběhu, měli bychom se vrátit k původnímu plánu a udělat šest sérií,“ přiznal tehdy podle webu vogue.fr. „Aby bylo jasno, šestá série nás nepřiblíží současnosti – pouze nám umožní pokrýt stejné období podrobněji.“

Hlavní důvod je nasnadě – seriál v páté a šesté řadě pokrývá nelichotivé a poměrně složité období královské rodiny. Mapuje totiž rozvod prince Charlese s Dianou Spencorovou a následné roky, kdy Dianu pronásledovali paparazzi na každém kroku.

Prince Williama si zahrají dva různí herci

Hlavním tématem další řady má být ale především život a vláda královny Alžběty II., jak tomu bylo ve všech předchozích řadách. Koruna 6. řada ale opět oživí obsazení, zapojí se totiž i někteří noví herci. V ději totiž přibude Kate Middletonová, která – jak víme – bude hrát důležitou roli v životě prince Williama.

- Reklama -

Prince Williama si v dalších dílech podobně jako v 5. sérii zahrají dva herci. Na jeho vývoji od mladého adolescenta až po mladého univerzitního studenta se budou podílet Rufus Kampa a Ed McVey. Kampa si zahraje prince v jeho patnácti letech, kdy se vyrovnává se ztrátou své matky Diany. Ed McVey dostal na starosti princovo mládí, kdy se dvoří budoucí vévodkyni z Cambridge dvořil poté, co se s ní poprvé setkal v roce 2001 v St Andrews.

Koruna 6. řada se premiéry dočká v listopadu 2023

Kate Middletonovou bude hrát Meg Bellamyová, která se stane nejdůležitějším nováčkem nové řady.

Koruna 6. řad bude mít deset epizod stejně jako předchozí série. Začala se natáčet v létě 2022. Po smrti královny Alžběty II. bylo z úcty k ní natáčení na krátkou dobu přerušené, ale i tak by se vše mělo stihnout dokončit podle plánu.

Datum premiéry se očekává v listopadu 2023, píše digitalspy.com. Je to pravděpodobné vzhledem k tomu, že všechny předchozí sezóny měly premiéru také na konci podzimu.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."

Jima Caviezela při natáčení filmu Utrpení Krista zasáhl blesk

Při natáčení "Utrpení Krista" zažil Jim Caviezel mnoho dramatických okamžiků, nejvýraznějším bylo zasažení bleskem.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -